Reviews

4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 van 5 sterren (op basis van 42 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed0%
Gemiddeld3%
Slecht2%
Verschrikkelijk0%

Zeldzame me-time

Rated 5 out of 5
7 december 2022

Zo blij dat ik mezelf een postpartum behandeling cadeau gedaan heb! Shiva is echt een lieverd. Ze biedt een luisterend oor én geeft bekrachtigende woorden. En de massage was zo fijn! Echt fijn om even uit de baby-hectiek gehaald te worden en stil te staan bij wat er allemaal gebeurd is. Zeldzame me-time; ik was helemaal herboren erna! Bedankt Shiva, je doet mooi werk!

Tessa

Vertrouwd en warm

Rated 5 out of 5
4 december 2022

Samen met mijn moeder en Shiva het sluitingsritueel gedaan. Erg bijzonder om door twee andere moeders verzorgd en gedragen te worden. Ik voelde me daarna als herboren!

Lisa

Omarmd en gedragen

Rated 5 out of 5
23 november 2022

Shiva is zo’n lieverd! Voelde me echt begrepen, omarmd en gedragen tijdens de behandelingen in mijn kraamtijd. Het voelde echt even als een spa-momentje in Bali of andere tropische bestemming, maar dan in mijn eigen vertrouwde omgeving. Zou het iedereen aanraden! 💛☀️

Linsey

Geborgen en fijn

Rated 5 out of 5
18 november 2022

Wat een superfijne postpartumbehandeling heb ik van Shiva gehad! Vier dagen na de geboorte van mijn zoon kwam Shiva langs voor een Bengkung Belly Binding, wat een hele uitgebreide sessie was met ook massages en moxa. Ze zorgde voor een superontspannen en mooie setting er was ook nog rustgevende muziek. De behandeling was heerlijk. Mijn partner en baby zaten erbij in de kamer, het voelde zo geborgen en fijn. Shiva brengt rust en veel liefdevolle aandacht mee. Ik kreeg dit als cadeau op mijn babyshower, een beter cadeau kon ik me niet wensen! Grote aanrader voor iedereen die moeder wordt.

Neeke

Geborgen en fijn

Rated 3 out of 5
18 november 2022

Wat een superfijne postpartumbehandeling heb ik van Shiva gehad! Vier dagen na de geboorte van mijn zoon kwam Shiva langs voor een Bengkung Belly Binding, wat een hele uitgebreide sessie was met ook massages en moxa. Ze zorgde voor een superontspannen en mooie setting en er was ook nog rustgevende muziek. De behandeling was heerlijk. Mijn partner en baby zaten erbij in de kamer, het voelde zo geborgen en fijn. Shiva brengt rust en veel liefdevolle aandacht mee. Ik kreeg dit als cadeau op mijn babyshower, een beter cadeau kon ik me niet wensen! Grote aanrader voor iedereen die moeder wordt.

Neeke

Echt een aanrader, ook leuk om cadeau te geven.

Rated 5 out of 5
25 oktober 2022

Ik heb een heerlijke belly binding behandeling gehad van Shiva. Shiva is een hele warme vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt. Voordat ik het door had, had ze m’n slaapkamer omgetoverd in een warme en knusse setting. Ze heeft enorm veel kennis over verschillende post partum behandelingen. Echt een aanrader, ook leuk om cadeau te geven.

Kirsten

Cadeau aan jezelf

Rated 5 out of 5
21 oktober 2022

Shiva tovert jouw slaapkamer om tot een rustige en serene plek, waar echt even tijd is voor jou als kersverse moeder. Shiva luistert en deelt vanuit haar eigen ervaringen. Ze geeft enorm fijne en herstellende postpartum behandelingen. En deze zijn perfect om jouw lichaam te bedanken voor de tijd die achter je ligt en daarnaast mindful stil te staan bij het moederschap. Ik koos voor drie sessies, die mij elke keer weer even terugbrachten van mijn hoofd in mijn lijf en na een dergelijke sessie voelde ik mijzelf herboren. Het was heel bijzonder om deze sessies allemaal te plannen binnen de eerste 40 dagen na de bevalling. Shiva brengt rust en geeft vertrouwen, ik kan het echt iedereen aanraden! Lieve Shiva bedankt, mocht ik in de toekomst weer zover zijn dan ga ik je zeker contacten!

Hester

In de watten gelegd

Rated 5 out of 5
19 oktober 2022

Hele fijne ontspannende massage gehad van Shiva. Als kersverse mama is het zo fijn om even een moment helemaal voor jezelf te hebben tijdens de sessie met Shiva. Shiva legt je echt even in de watten en dat was heerlijk!

Ghislaine

Terug in mijn lijf, uit het hoofd

Rated 5 out of 5
20 september 2022

Shiva geeft hele fijne en herstellende postpartum behandelingen. Een waar ‘dank je wel’ aan mijn lichaam na de bevalling. In 3 sessies, met verschillende behandelingen naar keuze, voelde ik me herboren. Vooral bij mij laatste sessie (na 4 mnd) bracht ze me weer even terug in mijn lijf, uit het hoofd. Dank je wel Shiva! Ik kom graag weer bij je terug.

Rosanne

Even ontspannen en landen in je lijf

Rated 5 out of 5
10 september 2022

Ik liep de kamer in en opeens was mijn saaie logeerkamer omgetoverd naar een luxe kuuroord. Shiva’s oprechte en liefdevolle aandacht en magische handen waren precies wat ik nodig had na weken vol fysieke ongemakken. Even ontspannen en landen in mijn lijf. Gun jezelf dit lieve vrouwen, je bent het waard!

Madeleine

Cadeau!

Rated 5 out of 5
8 september 2022

Ik heb twee keer na mijn bevalling een hele lichaamsmassage van Shiva mogen ontvangen bij ons thuis en dat was fantastisch. De eerste keer lag ik nog aardig “in de kreukels”, maar Shiva bracht rust, sereniteit en vrolijkheid mee. Deze middagen waren echt een cadeau!

Margo

Fijn en aandachtig cadeau aan jezelf

Rated 5 out of 5
3 september 2022

Zo net na de zwangerschap en bevalling had ik veel behoefte aan een moment voor mezelf en weer mijn lichaam te mogen voelen en ontspannen. Shiva tovert de slaapkamer om in een oase van rust waar ik helemaal kom ontspannen en weer tot mezelf kon komen. Ik zou het iedereen aanraden.

Seline

Een must voor je kraamtijd!

Rated 5 out of 5
1 september 2022

Twee weken na mijn bevalling heb ik mezelf een ‘Nourishing New Mama Sessie’ cadeau gedaan.
Tijdens de sessie wilde mijn dochtertje continu drinken waardoor de sessie meerdere keren werd onderbroken. Hierdoor voelde ik mij een beetje opgelaten en onrustig, maar Shiva zorgde ervoor dat ik het kon loslaten en alsnog kon genieten van mijn massage. Na de massage heb ik heerlijk geslapen met mijn kleine. Ik voelde mij herboren.
Ik raad het echt aan!

Dounia

Een weldaad voor je lichaam!

Rated 5 out of 5
31 augustus 2022

Een postpartum massage en yoni steam bij Mama Sana geboekt om het herstel van mijn lijf te bespoedigen. Echt een weldaad voor je lichaam! Shiva straalt rust uit en is enorm bedreven in het geven van o.a. een rug/borst massage. Ik vond het heerlijk om even in de watten te worden gelegd door haar. Een aanrader dus!

Doris

Wonderful for body and mind

Rated 5 out of 5
22 augustus 2022

After my pregnancy i had a healing massage with mama sana (Shiva). It was just as wonderful for my body as it was for my mind. She really took care of everything and made me feel very comfortable. There was a spiritual side to it as well but in a very approachable way. I would recommend it to all new (and old) Mama’s!

Eef

Een must voor elke kraamvrouw!

Rated 5 out of 5
21 augustus 2022

Lieve (aanstaande) mama,
Het is vanzelfsprekend dat er kraamzorg over de vloer komt, maar een doula als Shiva is minstens zo belangrijk voor jou. Je lichaam, die keer op keer wonderen verricht: zwanger raakt, 9 maanden een mensje draagt en dan ook nog eens de baby baart! Wees dankbaar voor haar en gun jezelf dus alle zorg en ontspanning in de meest kwetsbare periode. Alle aandacht gaat naar de baby, maar lieve mama, ook jij hebt de volle aandacht nodig om goed voor je baby te zorgen. Voor velen lijkt het veel geld, maar zie het als een basisbehoefte en je hebt het ervoor over. Vraag het als kraam-en of babyshouwer cadeau. Ik heb mezelf drie mooie sessies van Shiva cadeau gedaan en het waren drie heerlijke dagen. Even pas op de plaats maken en bewust ontspannen. Shiva is een prachtige vrouw die alle tijd voor je neemt, of je nou je hart wilt luchten, onzekerheden wilt bespreken of toch last minute een andere behandeling wilt. Bedankt voor alles, lieve Shiva. Wou dat je elke week kon komen!

Hripsime

Een cadeautje voor elke mama

Rated 5 out of 5
21 juli 2022

Ik heb 2 behandelingen bij Shiva geboekt. De eerste keer een belly bind treatment en omdat deze zo goed beviel heb ik later nog een full body massage geboekt. Shiva is een hele warme persoonlijkheid die veel liefde uitstraalt en alles tot in de puntjes voorbereid en verzorgd. Zeker net na de bevalling is het fijn als iemand zich zo makkelijk blend binnen het gezin en het huis. De slaapkamer was omgetoverd tot een prachtige Spa experience en de behandeling voelde heel fijn en vertrouwd. Echt een cadeau voor jezelf als newborn mom. Ook de full body massage was erg fijn en ontspannend. Shiva gebruikt fijne technieken om je compleet tot rust te laten komen. Ze neemt uitgebreid de tijd en stopt veel liefde in haar werk. Een absolute aanrader en ook heel erg leuk om cadeau te doen!

Andrea

Heerlijk

Rated 5 out of 5
30 juni 2022

Shiva is echt een heel prettig mens. Na de bevalling komt er veel op je af. Zij kwam na een paar dagen langs en toverde de slaapkamer om tot een rustgevende plek met rijke warme kleuren doeken. Heerlijk kunnen ontspannend.

Zippora

Perfecte cadeau na de bevalling

Rated 5 out of 5
20 juni 2022

Ik kreeg een massage van Shiva cadeau van mijn man en het was het perfecte cadeau na de bevalling. Ik ervaar de kraamtijd als pittig en emotioneel en het is dan ook heerlijk om je even te laten pamperen. Door Shiva besef ik hoe belangrijk het is om te ontspannen. Shiva is een vrolijke en hele lieve vrouw. Tijdens de massage lag onze baby naast me (wat ik erg fijn vond) en Shiva hield hem steeds in de gaten. Er was ruimte voor een goed gesprek en het voeden van de baby. Echt een aanrader!!!

Lindy

Heel bijzonder en warm

Rated 5 out of 5
13 juni 2022

Tijdens de kraamperiode 3 heerlijke behandelingen gehad. Deze zou ik echt aan iedereen aanraden. In een tijd waarin er zo veel zo snel verandert waren de behandelingen van Shiva voor mij heel fijn. Ook de momenten om de behandelingen heen (het kletsen en thee drinken) heb ik als erg prettig ervaren. Ik voelde mij erg op mijn gemak en heb de behandelingen als heel bijzonder en warm ervaren. Nogmaals dank!

Kelly

Teleurgesteld

Rated 2 out of 5
5 juni 2022

Ik heb zowel voor als na mijn bevalling een massage van Shiva gehad & die was gewoon héérlijk. Kamer werd omgetoverd in een sfeervolle ruimte waar ik binnen enkele tellen in weg droomde. Maar de ervaring met buikbinden was uitermate teleurstellend. Heb dat ding maar 1 keer gedragen omdat Shiva het toen had gebonden. Daarna weet je je er gewoon geen raad mee en zoiets wil je ook niet zomaar klakkeloos op gevoel binden. Zou mooi zijn als Shiva het je écht aanleert hoe te binden tijdens die sessie of een vervolgsessie. Nu al een week geen band gedragen en daar ging het mij juist om. Teleurgesteld, erg teleurgesteld.

Farisha Poese

Geweldig

Rated 5 out of 5
3 juni 2022

Het was heerlijk, een aanrader om als kraamcadeau te vragen of jezelf te geven!

Sophia Kuijpers

Doen!

Rated 5 out of 5
30 mei 2022

Niet twijfelen maar doen. Ik heb mijzelf een heerlijke full body massage gegunt. Zo fijn om tussen de Intensiteit van het vierde trimester voor momenten te blijven creëren voor self care. Alle beursheid en emoties kwamen los en kregen wat meer een plekje. Dankjewel Shiva voor deze bijzondere ervaring!

Nina

Momentje voor jezelf

Rated 5 out of 5
1 april 2022

Na de bevalling merkte ik dat de spanning en stress nog in m’n lijf zat. Ik had de behoefte om te ontladen en weer de connectie te maken met m’n lichaam. Dit was goed gelukt na de fijne ontspanningsmassages van Shiva. Echt een aanrader voor elke kraamvrouw, een kado aan jezelf als kersverse moeder.

Jikky

Een mooi cadeau voor jezelf

Rated 5 out of 5
31 maart 2022

Ik heb twee kraamtijd massages gehad. Het was heel fijn om stil te staan en liefdevolle aandacht te geven aan mijn lichaam na de bevalling. Shiva is een goede luisteraar en fijne vrouw om een klein stukje van de bijzondere kraamtijd mee te delen.

Madelon

Balans

Rated 5 out of 5
16 maart 2022

Een heerlijke kraammassage ontvangen van Shiva, de slaapkamer omgetoverd als ontspannen spa. Ik voel me echt opgeladen en meer in balans. Dikke aanrader!

Marloes

Bijzonder en fijn

Rated 5 out of 5
28 januari 2022

Ik heb dagen kunnen nagenieten van een heerlijke Bengkung Belly Binding sessie. Echt ontspannen. Ik zou het alle vrouwen aanraden.

Mina

Heerlijk!

Rated 5 out of 5
20 januari 2022

Twee weken na mijn bevalling een kraammassage van Shiva gehad. Wat een fijne energie. Ze bouwt je slaapkamer om tot een tempel van rust en ontspanning. Neemt de tijd voor je en doet het met veel liefde, dat merk je. Een aanrader voor iedere kraamvrouw!

Susanna

Cadeautje aan jezelf

Rated 5 out of 5
17 januari 2022

Een postpartumbehandeling van Shiva is wat mij betreft het beste cadeau dat je jezelf als kraamvrouw kunt geven! Van het moment dat ze binnenkomt totdat ze de deur weer uitgaat neemt ze je alle zorg uit handen, luistert ze naar je verhaal en geeft ze de meest liefdevolle massages. Ik heb drie behandelingen met haar mogen doen en elke keer weer wist Shiva me met haar zachte aanraking te ontroeren en me volledig te laten relaxen. Ze bouwt binnen no-time je slaapkamer om tot een fijne ontspanningsruimte: kaarsje aan, rustige muziek op, theetje en zelfgemaakt lekkers ter afsluiting; fantastisch! Dankjewel Shiva en wie weet tot een volgende keer…

Nina

Cadeautje voor je nieuwe lichaam

Rated 5 out of 5
16 december 2021

Heel fijn om deze treatment van Shiva te mogen ontvangen. Bij aankomst voelde ik haar rust al en bouwde ze de slaapkamer om tot heerlijke oase. Vervolgens nam ze alle tijd om m’n verhaal aan te horen en kreeg daarna een hele fijne lichaamsmassage. Ik kon compleet ontspannen en ook de dagen (en weken) erna nam ik deze ontspanning mee. Afsluitend een heerlijk theetje met wat lekkers om weer in het nu te komen. Dit zou iedere kraamvrouw haarzelf moeten gunnen.

Evelien

Apricity

Rated 5 out of 5
10 november 2021

Ken je het gevoel van de eerste zonnestralen die je huid verwarmen op een koude winterdag? Zo voelt het als Shiva binnen komt.
Ze tovert je slaapkamer om in een oase—de kleuren, geuren en muziek maken dat je volledig tot rust komt tijdens de postpartum behandeling. En na zo liefdevol ondergedompeld en verzorgd te zijn kun je nog dagen in die zachtheid en warmte blijven hangen.

Jasmin

Warme ontspanning

Rated 5 out of 5
21 oktober 2021

Het was zo fijn om na de bevalling drie keer gemasseerd te worden en allerlei behandelingen te krijgen van Shiva. Ze deed het met zoveel warme, zachtheid en liefde. Ik raad het iedereen aan!

EVA

Als een warm bad

Rated 5 out of 5
11 augustus 2021

Het was zo fijn om een massage van Shiva te krijgen in mijn kraamweek. Ik vond de kraamtijd zo intens dat mijn tijd met Shiva extra bijzonder en nodig maakte. Een moment voor mezelf en mijn lijf en de zachte hand van Shiva.

Fleur

Mooie start van het moederschap

Rated 5 out of 5
29 juli 2021

‘Nourishing new mama plan’ bij Shiva is de perfecte manier om de zwangerschap, de bevalling en de kraamweek af te sluiten. En een nog betere manier om het moederschap met open armen te mogen ontvangen!

Sally

Heel fijn!

Rated 5 out of 5
19 juli 2021

Ik heb een heerlijke massage van Shiva mogen ontvangen. Ik vond het erg fijn om mijn verhaal met haar te kunnen delen. Ze bouwde onze slaapkamer om in een rustgevende massageruimte, ik heb er erg van genoten en merkte dat ik weer wat meer in mijn lijf kon zakken. Een heel mooi cadeau om aan een zwangere te geven of om aan jezelf te geven voor na je bevalling! Dat verdien je!

Martine

Een en al liefde

Rated 5 out of 5
13 juli 2021

Shiva is niet alleen een postpartum doula tijdens werktijden; ze leeft haar beroeping.
We leerden elkaar per toeval kennen en toen al voelde ik haar goede energie en zoog al haar kennis over zwanger zijn en de kraamperiode op als een spons. Uiteindelijk gunde ik mezelf een massage van haar die me helemaal liet ontspannen in mijn intense kraamtijd.
Dank je en ik hoop van harte dat je nog heel vele mama’s gelukkig gaat maken!

Katharina

Liefdevolle kraammassage

Rated 5 out of 5
11 juli 2021

5 dagen na mijn bevalling heb ik een volledige kraammasage gehad van Shiva. Ze kwam bij me thuis en bouwde m’n slaapkamer in no time om tot een prachtige massagekamer. Eerst hadden we een gesprek over hoe ik m’n bevalling had ervaren. Het maakte al veel emoties los. De massage was heel bijzonder: zacht en liefdevol. Het was zo fijn om na het harde werken van bevallen en de eerste dagen zoveel zachtheid en zorg terug te mogen krijgen. Het was ontroerend en precies wat ik nodig had. Ik gun dit elke pasgeboren moeder!

Bernou

Een warm bad

Rated 5 out of 5
8 juli 2021

Al toen ik zwanger was besloot ik dat na de bevalling iets wilde doen voor mijzelf. Ik ging op zoek naar een ‘zuster’ die mij kon opvangen, iemand die weet hoe het is om geboorte te hebben gegeven en iemand die je warm in je moederschap kan ontvangen. Al tijdens de zwangerschap hadden we een aantal gezellige gesprekken en na de bevalling kwam Shiva bij mij thuis. Het voelde als een warm bad. Een yonisteam, heerlijke massage en belly binding en gewoon even dat momentje van vrouw tot vrouw, even kletsen over hoe het is en is geweest. Ik zou dit echt iedere vrouw aanraden, dit is échte selfcare ❤️

Sofie

Goede moederzorg

Rated 5 out of 5
6 juli 2021

Ik heb een hele fijne postpartum massage gehad. De rust die Shiva uitstraalt is heel fijn en door de warmte, zachte dekens, verwarmende thee en de massage zelf voelde ik me enorm verwend. Het was echt even een moment van zorgen voor mezelf in de bijzondere periode als nieuwe mama.

Margot

Dit wens ik alle nieuwe moeders toe

Rated 5 out of 5
6 juli 2021

Het is zo belangrijk om ook aandacht aan jezelf te schenken als nieuwe mama. Wat fijn dat dat op deze manier kan. Ik heb een heerlijk ervaring gehad. Dank je wel lieve Shiva, ik heb echt genoten van de aandacht, zorg en toewijding. Dit wens ik alle nieuwe moeders toe.

Brit

Aanrader voor elke vrouw

Rated 5 out of 5
6 juli 2021

Hele fijne behandeling gehad, voelde me erg op mijn gemak. Fijn om even niet ‘aan’ te staan. Heel ontspannend en na afloop verwend met een lekkernij en thee. Zeker een aanrader voor elke vrouw!

Niki

Heerlijk

Rated 5 out of 5
4 juli 2021

Heerlijke behandeling gekregen van een geweldige vrouw. Echt ontspannen.
Ik heb nog dagen kunnen nagenieten!
Dit gun ik alle vrouwen.

Tamara

Open chat
Stuur een bericht!
Hello👋,
Ik help u graag met al uw vragen!