Losse kraamtijd massages

Nourishing New Mama Sessies

Heilzame Massage in je Kraamweken

Soms blijf je in een adrenaline-rush na de bevalling en lukt het je niet om echt te zakken, goed te ontspannen of te slapen. Je rug kan het zwaar hebben door het vele voeden omdat je nog zoekt naar de juiste houding. Of misschien is het niet zo eenvoudig om je borstvoeding op gang te laten komen, je hebt last van stuwing of een (beginnende) borstontsteking. Of je perineum kan wel wat liefdevolle warmte en herstel gebruiken na je intense bevalling.

Dan is het heerlijk om je te laten verzorgen met zachte aanraking en warmte van één of meer helende behandelingen. Ik kan zowel bij je thuis als in het ziekenhuis langskomen. Ik maak gebruik van jouw bed of neem mijn massagetafel mee.

 

*zorg er  voor dat er tijdens sessies nog iemand aanwezig is om voor je baby te kunnen zorgen, zodat we jou de best mogelijke aandacht kunnen geven!

Nourishing New Mama Sessies

Heilzame Massage in je Kraamweken

Deze losse behandelingen kun je ook mixen en matchen!

€460,- voor 3 sessies

Yoni Steam

Yoni Steam / Vaginaal Stoombad

Dit is een extra service ter aanvulling.

Een verzachtend en rustgevend vaginaal stoombad is een ultiem relax-moment in de hectiek van de kraamtijd. Er wordt voor je gezorgd in een warme setting met rustgevende muziek terwijl je baarmoeder en perineum helend worden gestoomd. Zachtjes wordt je buikholte van binnenuit uitgenodigd om verder op te schonen en los te laten. Speciale kruiden doen hun werking het zelfgenezend vermogen een handje te helpen.

Vanaf een week na je bevalling en wanneer eventuele hechtingen zijn verwijderd of opgelost mag je plaatsnemen op jouw stoomkruk.

We nemen een prachtige troon voor je mee waar je als een koningin op mag vertoeven! Je ontvangt een zakje kruiden en instructies om thuis te kunnen blijven stomen (ook mogelijk zonder stoomkruk) in de weken na de behandeling.

Volledige lichaamsmassage in de kraamtijd

Je lichaam en geest hebben door de zwangerschap en bevalling een heleboel meegemaakt. Je hebt tijd nodig om dit te verwerken en te wennen aan je kindje. Deze periode is daarom uitstekend geschikt om je te laten masseren. Pijnlijke spieren kunnen zich ontspannen, je hoofd en lichaam komen tot rust en je voelt dat je weer energie krijgt. De massage is gericht op jouw herstel. Je buikgebied krijgt uitgebreid aandacht. De behandeling draagt ook bij aan het optimaal geven van borstvoeding.

Tijdens een Deluxe massage zul je ook de weldadige warmte van helende moxa en een castorolie pakking voor je buik ervaren. Het gebruik van moxa en castorolie helpt in het hervinden van je balans en kracht. Hierdoor zal de baarmoeder sneller slinken, de bloedcirculatie verhogen en de warmte helpt je te ontspannen.

*deze massages zijn ook zeer geschikt als je een miskraam, abortus of stille geboorte hebt ervaren.

Lichaamsmassages

De prijzen van het bovenstaande pakket staat hieronder weergegeven

Open chat
Stuur een bericht!
Hello👋,
Ik help u graag met al uw vragen!